Lojalitet

Jag erbjuder specifika talanger som copywriting, produktion av digitala medier, design av innovativa koncept, kommersiell fotografering och digitala filmproduktioner och annan media till mina kunder.

Jag arbetar med 2-3 större uppdrag, inom ett år, på olika projekt i snabb, exakt takt, ofta i reaktiva och olika miljöer. Så jag anpassar mig lätt med hög energi och entusiasm när jag accepterar ett uppdrag på ledningsnivå eller verkställande position. Jag agerar alltid som om jag var partner eller heltidsanställd med fullt ansvar. Jag tror att passion är den viktigaste faktorn för framgång. Lojalitet bygger också varumärken och varaktiga relationer.

På funktionell nivå arbetar jag över kreativa fält för att skapa reklamkampanjer, med en marknadsföringsstrategi som stöder det planerade resultatet. Jag hanterar, leder och genomför kampanjerna genom eget designtänkande (problemlösningsmetoder) som jag utvecklat under 30 år.

Jag arbetar gärna som konsultande varumärkeschef, produktionschef, evenemangschef, destinationschef, marknadschef och försäljningschef.