Erfarenhet

En kreativ konsult är en person som ofta tillförs i olika projekt för att addera insikter ur ett konstnärligt, synkretiskt perspektiv. De är den vänstra hjärnan till företagets högra hjärna, så att säga. Eftersom så många branscher kan dra nytta av kreativa konsulter, arbetar jag på ett antal olika marknader. Även efter 30 års internationella erfarenheter är detta fortfarande min passion. Det är verkligen vad jag gör bäst. Det är vanligt att se kreativa konsulter inom reklam, marknadsföring och varumärkesutveckling. När det finns behov av mer kompetens kan jag också erbjuda ett team av yrkespersoner på begäran.

Jag har skapat reklamfilm i ökensand på plats i Australien, regisserat professionella modevisningar i Köpenhamn, London, Paris, Florens, Milano och Aten. Jag har producerat shower med klassiska heavy metal-hjältar och popnostalgi med världens största ABBA-band. Mitt branding team med kreatörer, skådespelare, dansare, musiker och modeller har genomfört legendariskt varumärkesarbete i 20 år i Skandinavien. Jag har lanserat mer än 30 bilmodeller i världen, producerat mer än 1 000 evenemang i Skandinavien, varit ansvarig för  mer än 300 lanseringskampanjer och premiumevenemang för hotell, restauranger, klubbar och destinationer. Som entreprenör och representant har jag även skapat-utvecklat-lanserat mer än 30 mode- och livsstilsvarumärken. Som konsult har jag även supportat ledande företag med detaljhandelskoncept och varumärkesaktiviteter framgångsrikt i hela Europa.

Så vad gör jag? Jag attackerar problem, utvecklar kreativa lösningar, skapar varumärkesupplevelser, designar och genomför reklamkampanjer, varumärkesutvecklar, leder fotografering, filmproduktion, musikdesign, mediaproduktion och evenemang. Jag skapar team och motiverar resurser. Som visualist och företagskonsult tränger jag igenom ytan och hittar de saknade detaljerna och bristerna. Sedan rullar jag upp ärmarna och får saker genomförda. Allt för att göra en skillnad.